lunes, 4 de septiembre de 2017

hola, despres de molta inactivitat
avui us poso la meva recepta publicada a www.connecterrassa.cat, qui la faci que m'ho digui i té un regal!


Al final de l'estiu, necessitem noves receptes que ens ajudin a superar el retorn a la rutina. Núria Amat, de Nurnutrició, ens explica com podem elaborar uns LLAGOSTINS PICANTS AMB CÍTRICS.



Ingredients:
• 3 taronges
• 1 cullerada d'oli d'oliva
• 1 pebrot  de  morro de bou vermell tallat fi en juliana
• 675 g de llagostins grans, pelats i nets
• mitja culleradeta de sal
• un quart de culleradeta de pebrot vermell en flocs
• 3 cebes tendres picades
Preparació:
  • Ratlla una culleradeta de closca de taronja d'una de les taronges i, després, esprem un quart de tassa de suc de taronja.
  •  Pela les altres taronges, talla-les a rodanxes i parteix-les per la meitat. Deixa de banda els trossos de taronja.
  • Escalfa una paella gran a foc mitjà-fort i afegeix l'oli. Quan l'oli comenci a bombollejar, afegeix el pebrot vermell i saltejar durant uns minuts fins que comenci a estovar.
  •  Afegeix els llagostins, la sal, els flocs de pebrot vermell i el suc de taronja, i deixa que tot es cogui altres 3-4 minuts, remenant fins que els llagostins estiguin foscos i completament cuits.
  • Retira la paella del foc, afegeix les rodanxes de taronja que havies reservat i escampa la ceba tendra per sobre.

  • Valors per ració: (Dinar equilibrat)
    Kcal: 205
    Proteines: 24 g
    Hidrats de carbono: 14 g
    Greixos: 5 g
    Fibra: 3 g
    Més info a Nurnutrició:

No hay comentarios:

Publicar un comentario